Våra tjänster

MISTER MINIT startade som en skomakare men är idag ett globalt företag som erbjuder olika tjänster så som nyckelkopiering, sömnad, gravyr, byte av klockbatteri samt försäljning av MISTER MINIT:s egentillverkade skovårdsprodukter. Välkommen in

skorep2.jpg

Skoreparationer

Du ska på fest men klacken på dina favoritstövlar är trasig. Viktigt möte med nya kunder där första intrycket är allt men dina skor ger allt annat än ett bra intryck. De nya italienska modestövlarna du köpt är underbara att se på men de sitter inte bra.

Detta är scenarion vi alla kan känna igen. Det är just därför våra MISTER MINIT-butiker runt om i världen har blivit marknadsledande. Medan du väntar klackar vi om, sular om, syr, lästar och allt annat som finns vad gäller skoreparationer. Kom in till din närmaste MISTER MINIT så hjälper vi dig med dina skoproblem.

skov_rd.jpg

Skovårdsprodukter

Vi producerar också förstklassiga produkter, våra produkter genomgår kvalitetstester för att ge den bästa skovården åt dig som kund. Vårt utbud omfattas av allt från skokrämer, rengöring/skyddande produkter, skosnören, olika typer av skoblock/stövelhängare. Vi erbjuder också ett brett sortiment av sulor som gör den vardag bekvämare men också.

Vi har regelbundna kampanjer på våra MISTER MINIT produkter - HÅLL UTKIK!

Fråga gärna efter MISTER MINIT´s skovård/sulor nästa gång du besöker en MISTER MINIT butik eller mejla oss via kontaktformuläret så guidar våra experter dig.

nyckelservice.png

Nyckelservice

Dags för flickvännen/pojkvännen att få en nyckel till lägenheten? Extranyckeln till sommarstugan går inte att hitta? Inga problem. Hos MISTER MINIT kan vi kopiera i stort sätt alla nycklar som finns. Vi har även flertalet nyckeltillbehör, lås med mera som vi vet våra kunder eftersöker.

Vi har nycklar till:

  • Hus
  • Bil
  • Båt
  • Stuga
  • MC
  • Cykel
  • Moped
  • Husvagn
  • Förråd
  • Möbler 


Vi hjälper dig gärna med samtliga dina nycklar, och har du någon nyckel vi inte har inne så hjälper vi dig alltid med att få tag på en, antingen från oss eller någon av våra samarbetspartners.
Våra nycklar kommer från två av världsledande tillverkare. Nycklarna vi använder är av slipad nyckelmässing för att säkerställa högsta kvalité. Vi har ett starkt engagemang för kvalitet och service och ger dig garanti på alla våra produkter och tjänster.
Glöm inte att kika på våra specialnycklar med hundratals olika motiv. Vårt utbud sträcker sig från nycklar för barn med motiv från till exempel The Simpsons och Disney, till bilder på landskap eller olika husdjur.

vaskservice2.jpg

Väskservice

Väskor finns i alla former, och färger. Några stora och några små. Vissa reser jorden runt, medan andra används väldigt sällan. Ja, vad du än har för väska så kan MISTER MINIT hjälpa dig. Det kan antingen vara dragkedjan som behöver bytas eller remmen stärkas.

gravyr2.jpg

Gravyr

Trött på all reklam? Kanske dags för en skylt med "Ej reklam, Tack"? Varför inte kröna den nya ytterdörren med en fin dörrskylt? Hos MISTER MINIT kan du beställa allt ifrån standardiserade dörrskyltar till individuell gravering av tavelramar, ringar eller pokaler. Kom bara in till din närmaste MISTER MINIT-butik för att se vårt utbud av skyltar och rådfråga vår personal kring de graveringstjänster du efterfrågar.

Vi kan erbjuda er måttbeställda skyltar i Mässing, aluminium, acryl, trä och mycket annat. Har du särskilda önskemål kring gravyr så kom in till oss i din närmsta butik så kan vi säkert hitta en lösning tillsammans.